Online coaching

Het Corona tijdperk maakt dat we ons nu nog meer dan anders bewust worden van wat we kunnen, moeten en wensen te zijn. Tussen deze drie woorden ligt echter een wereld van verschil. 

Als coach kan ik jou helpen hierin de juiste balans te vinden. In normale omstandigheden gaan we naar een bos of park want al wandelend krijgen je gedachten sneller vorm. Door fysiek stappen te zetten kom je mentaal sneller in beweging en krijg je reeds na 1 wandeling een aha-belevenis. 

De Coronacrisis maakt dat we nu niet samen op pad kunnen maar dat mag jou er niet van weerhouden vooruit te komen. Om je weerstand op punt te houden moet je jezelf zo goed mogelijk verzorgen, daar horen fysieke activiteiten bij. Jij weet ondertussen ook wel dat wandelen heel veel voordelen biedt en een van de meest toegankelijke sporten is, ook nu!

Daarom passen wij ons aan!

Vanaf nu kunnen we ook online wandelen! Hoe gaat dat in z'n werk, wel heel gemakkelijk. 

We maken een afspraak online, dat kan via skype of zoom.
Na ons gesprek stippel ik voor jou een persoonlijk stappenplan uit en krijg je van mij richtlijnen die je kan gebruiken om zelf al wandelend aan de slag te gaan.
Je mag me na de wandeling jouw bevindingen, inzichten en bijkomende vragen doorsturen.  Dit nemen we dan mee in onze volgende afspraak.

Gegarandeerd dat je met nieuwe inzichten thuiskomt!

Heb je vragen of zit je ergens mee, contacteer me vrijblijvend en we werken samen iets uit, op jouw maat!

Tot Snel.

Want Wandelen Wèrkt!


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x